Backup Internet Oplossingen

Backup Internet

Een backup internet is geen luxe meer. Tegenwoordig draait alles met internet.  Als internet uitvalt dan kunt u geen zaken doen.

MKB bedrijven gebruiken internet voor PIN, kassa systemen, email, telefonie, alarm, video monitoring enz.

Als de vaste internet uitvalt, dan kunnen ze elektronische betalingen accepteren. Bij sommige bedrijven werkt kassa systemen niet of ze kunnen geen orders verwerken. Ze zijn ook niet bereikbaar (geen email en geen telefoon).

Regelen van een tweede internet lijn van ander soort is kostbaar, en soms ook niet mogelijk. Eer is speciale apparatuur een expertise nodig voor de zulke installatie. Daarom gebruiken MKB bedrijven deze optie niet.

Gelukkig biet World Telecom een Internet Backup oplossing op basis van WorldMobile Pro simkaarten. WorldMobile Pro sims werken met Vodafone en KPN; er is altijd een mobiel netwerk te gebruiken.

Vaste Jaarkosten van backup internet zijn slechts 30 euro.

Standalone Oplossing

Standalone Backup Internet oplossing is zeer simpel.

 

Wij sturen een kant-en-klaar Backup Internet Router naar de klant. Als vaste internet uitvalt, dan klant zet deze router aan en plaatst de internet kabels (in de gele LAN poorten van vaste internet router) in de gele poorten op de backup internet router.

 

Om alles soepeler te laten werken wij vragen de lokal IP subnet van de klant, en instellen deze op de backup internet router.

 

We vragen ook het naam en wachtwoord van de klant WiFi, en instellen deze ook op de backup router.

 

Deze keuze is goedkoper omdat we niet op locatie installatie hoeven te doen.

 

Het kost 140 euro voor gebruiksklaar router, en 30 euro voor WorldMobile Pro jaarabonnement.

 

Data gebruik kost 5 euro per GB. We instellen een door klant gewenste maand limiet op de data gebruik. 

 

Altijd Internet

Met de Altijd Internet oplossing merkt u niet dat vaste internet weggevallen is of weer online is. Het is een geintegreerd oplossing met 100% Uptime garantie.

We bezoeken de klant locatie en installeren de backup internet router achter de vaste internet router. Backup internet router gebruikt de vaste internet. Op het moment dat de vaste internet niet werkt wordt de backup verbinding in gebruik genomen. Als de vaste verbinding weer online is, dan gaat de backup router weer de vaste verbinding gebruiken.

We regelen alle netwerk aanpassingen op klant locatie. In sommige gevallen moeten we inloggen op de router van de klant, en de inlog gegevens van de klant router zijn nodig.

We factureren onze werkzaamheden op locatie op basis van een uur-factuur.

Het kost 140 euro voor gebruiksklaar router, en 30 euro voor WorldMobile Pro jaarabonnement.

Data gebruik kost 5 euro per GB. We instellen een door klant gewenste maand limiet op de data gebruik.